Health communication Zambia

September 30th, 2019 Posted by Ukategorisert 0 thoughts on “Health communication Zambia”

Helsepersonell i Zambia kan snart ta kurset i helsekommunikasjon vi har utviklet i samarbeid med LHL Internasjonal. Å være sykepleier i Zambia er tøft og utfordrende, blant annet møter de ofte pasienter som er usikre, redde og med liten tillit til helsevesenet. Kurset skal gjøre sykepleierne tryggere på seg selv i møte med pasienten gjennom en blandet løsning med e-læring og oppgaver som skal gjøres mellom modulene. I kurset simulerer vi møter med pasientene Chileshe, David og Chanda, og kursdeltakerne må bruke kommunikasjonsferdigheter for å skape gode samtaler og hensiktsmessig oppfølging av helsetilstand hos pasientene. 

En liten smakebit fra kurset

Kontakt oss!

map_2x kopi

Vi sitter på MESH i Tordenskioldsgate 2 i Oslo.

Telefon 917 05 551
knut@plott.as
Org.nr. 920 458 513

Cookie policy

Copyright 2018 Plott